Lajme Shqip Wednesday, 23 March 2011 11:41

Çfarё bёn zakonisht njё familje nё njё ditё tё bukur me diell? Njё shёtitje sё bashku!

Agelina Jolie dhe Brad Pitt janё gjithmonё shumё tё angazhuar me punё, por edhe rolin prindёror e marrin shumё seriozisht. Ata nuk i lёnё asnjёherё mёnjanё fёmijёt e tyre dhe gjithmonё gjejnё kohё pёr t’ua kushtuar atyre.

Brad-i aktualisht ndodhet nё Louisiana pёr xhirimin e filmit tё tij thriller Cogan’s Trade; dhe ndёrkohё Angelina me tё gjithё kompaninё kanё preferuar qё tё qёndrojnё tё bashkuar edhe pёr javёt nё vazhdim.

Dhe ja ku i shohim rrugёs pёr shёtitje bashkё me fёmijёt Maddox (9), Pax (7), Zahara (6), Shiloh (4) dhe binjakёt Know dhe Vivienne (2). Klani Jolie-Pitt kaluan njё tё Dielё duke shёtitur nёpёr qytet, duke ngrёnё drekё tё gjithё bashkё dhe duke e shijuar ditёn si njё familje e thjeshtё dhe e lumtur. Njё imazh vёrtetё e bukur!