Lajme Shqip Wednesday, 07 December 2011 13:50

Londër – Amy Winehouse vdiq tragjikisht në moshën 27 vjeçare këtë vit, por muzika e saj po vazhdon të pushtojë klasifikimet e albumeve muzikore.

Albumi i saj i publikuar pas vdekjes ‘Lioness: Hidden Treasures’ ka pushtuar sërish majat e klasifikimeve britanike edhe 4 muaj pas vdekjes. Albumi i saj menjëherë si ka dalë në shitje të hënën, ka arritur majat e klasifikimeve në Britani.

Si ka marrë vesh lajmin, babai i saj Mitch ka komentuar në profilin e tij në Twitter:
“Sapo më thanë që Amy është renditur e para. Zemra ime është e trishtuar por duke u përvëluar nga krenaria.”

Albumi i publikuar pas vdekjes së saj, është gjykuar si më i miri në krahasim me atë ‘Frank’ dhe ‘Black to Black’. Të gjitha shitjet e albumit më të fundit do të shkojnë në llogarinë e Fondacionit Amy Winehouse, të cilën e themeloi familja e saj, me këmbënguljen e babait, pas vdekjse tragjike të Winehouse. (LajmeShqip.com)