Lajme Shqip Monday, 31 August 2015 08:28

Njëri prej çifteve më të bukura në Shqipëri janë pa dyshim dyshja e këngëtarëve, Miriam Cani dhe Alban Skenderaj

Alban Skenderaj dhe Miriam Cani kanë dhuruar një përshëndetje të ngrohtë për fansat e tyre.

Çifti pritet që të bëhen se shpejti prindër.

Ende nuk dihet data se kur do të lind Miriam por Albani e ka quajtur bërjen prind një gjë të bekuar dhe si njërën prej ditëve më të lumtura të tij lajmin se Miriam është shtatzënë.