Lajme Shqip Friday, 18 September 2015 16:42

Aktorja shqiptare Almeda Abazi ka mohuar origjinën e saj në një reality-show në Turqi duke thënë se nuk është shqiptare por turke

E intervistuar në emisionin “Para Bende”, Abazi ka deklaruar se ajo është turke.

23-vjeçarja aktualisht është e lidhur me një aktori turk dhe po zhvillon aty karrierën e saj.

Nuk dihet nëse ajo e ka bërë këtë deklaratë për të fituar zemrat e turqve apo ndjehet vërtet ashtu.