Lajme Shqip Tuesday, 03 May 2011 05:53

Justin Bieber, njё adoleshent qё ka fituar simpatinё e Vipave.

Bёhet fjalё pёr aktorin Mark Wahlberg i cili kohёve tё fundit ka filluar tё pёrqёndrohet mё shumё si regjisor. Ai ёshtё shprehur se ka mbetur i mahnitur nga talenti i 17 vjeçarit dhe ёshtё duke pёrgatitur njё film nё tё cilin Justin do tё ketё rol.

Mark Wahlberg ёshtё duke punuar bashkё me studion Paramount pёr njё film dramё ku roli i kёngёtarit adoleshent nuk do tё jetё si kёngёtar.

Justin Bieber ёshtё njё kёngёtar adoleshent qё ёshtё bёrё mё shumё i famshёm nga visitorёt qё kanё parё videot e tija nё faqen argёtuese YouTube. Videot e tija renditen ndёr mё tё shikuarat, deri nё 238 milion e 662 mijё e 717 vizitorё.