Lajme Shqip Wednesday, 23 September 2015 18:08

Afrona do që Blero të jetë gjithmonë pranë saj pasi i mungon në çdo çast.

Afrona dhe Blero këto ditë nuk janë afër njëri tjetrit pasi që puna bën që ata ndonjëherë të ndahen.

Por, Afrona do që ata të mos ndahen asnjëherë, sipas një postimi në Instagram, transmeton lajmi.net.

Ajo ka postuar një fotografi me këtë mesazh: “Më mungon sapo të zgjohem. Më mungon kur do të flej. Dëshiroj që ti të jesh gjithmonë pranë meje”