Lajme Shqip Tuesday, 12 November 2013 17:38

Edhe këngëtarja Adelina Berisha sikurse shumë kolegë të saj siduket ka shtuar bukur shumë buxhetin e saj për të blerë një veturë luksoze. Ajo tani posedon veturën e markës xhip “Tiguan” me ngjyrë të kuqe të cilën e bleu në vlerë prej 30.000 eurosh. Përveç fitimeve që këngëtarja i ka nëpër koncerte e mbrëmjeve muzikore, një ndihmë financiare ajo thotë se e kishte edhe nga prindërit për të blerë këtë veturë. “Vetura që sapo e bleva është dhuratë nga prindërit, por kuptohet që këto 30.000 euro i kemi tubuar së bashku duke kontribuar edhe unë nga përfitimet e mia muzikore”, shprehet ajo për “Zëri” Ka kohë që Adelina kishte menduar të blejë një veturë dhe ja tani e gjeti momentin e duhur për tu pajisur me një të tillë.