Lajme Shqip Thursday, 01 September 2011 16:59

Adele është duke organizuar turin e saj të ardhshëm vetë. Ajo ka shkruar në profilin e saj të rrjetit social “Blog”:

“Jam duke planifikuar një skenar fotografish me të miat dhe tuajat. Më dërgoni foto argëtuese që keni bërë gjatë koncerteve të mia, me detaje të datës dhe vendit. M’i dërgoni se ju sigurojë që do shikoni veten tuaj në ekranin e madh. Fotografitë m’i dërgoni në AdeleOnTour@gmail.com

Nëse ka ndonjë nga shqiptarët që ka qënë në koncertin e saj, dërgojeni edhe ju, pse jo? (LajmeShqip.com)