Lajme Shqip Tuesday, 20 March 2012 14:21

Vetëm disa javë pasi shitjet e albumit “21” të Adeles ia kaluan atij të Michael Jackon, ylli i këngës “Rolling in the Deep” ka kaluar tashmë edhe Pink Floyd me “The Dark Side of The Moon” duke u renditur në vendin e shtatë.

Albumi i Adeles ka shitur 4.14 milionë kopje në Britani dhe është vetëm 12.000 disqe larg Dires Straits me “Brothers in Arms” që janë të gjashtit në klasifikim.

Ndërkohë, Adeles i ngelen shumë disqe për të shitur që të kapërcejë albumin e Queen, “Greatest Hits” që është lider i të gjitha kohërave në shitjet në Mbretërinë e Bashkuar, me plot 5.83 milionë disqe të shitura.