Lajme Shqip Monday, 25 June 2012 10:15

Adele është një ndër këngëtaret më të mira të muzikës pop dhe shpesh është frymëzuar nga jeta e saj personale për të shkruar këngët e saj.

Një thyerje zemre në moshën 18 vjeçare është bërë inspirimi për të gjitha këngët e saj. Ajo ka marrë frymëzim nga lidhja e saj e dështuar me një biseksual, i cili e braktisi në mënyrë të pamëshirshme për një nga miqtë e tij homoseksualë.

Këto janë fragmente nga pjesa sentimentale e biografisë së Adeles, ku tregohet në detaje se si historia e saj e parë e dashurisë ka përfunduar në mënyrën më të keqe të mundshme duke lenë plagë në jetën e saj.

“Një gjë është e sigurt, kjo është një dashuri e parë, një dashuri që i ka qëlluar ters”, është shprehur autori i librit.

“Biografia është programuar që të godasë të gjitha tregjet më 17 Korrik”, është shprehur vetë Adele.