Lajme Shqip Friday, 18 September 2015 11:11

Afrona do të martohet pranë breg detit ndërsa Blero do fëmijë binjakë.

Edhe pse të dytë thonë që për martesë e kanë ende herët, dyshja Blero dhe Afrona po zbulojnë planet e tyre për martesë e më gjatë.

Është Afrona ajo që ka zbuluar se ajo ka dëshirë që ceremonia e martesës së saj të bëhet në bregdet.

Ndërsa Blero ka shkuar edhe më larg. Megjithëse Afrona ka përgënjeshtruar thashethemet se është shtatzënën, Blero megjithatë ka thënë se ai ka dëshirë që pas Tarës të ketë edhe binjakë me Afronën.