Lajme Shqip Wednesday, 24 August 2011 10:57

Është mjaft logjike që nuk mund të pëlqehesh nga çdo kush!

Dhe këtij ligji të jetës nuk i shpëtojnë dot as vipat.

Sipas një sondazhi të bërë nga IpsosReuters për ‘Personazhin më Pak të DashurPopullor’ kanë rezultuar të dhënat si më poshtë:

1.Paris Hilton

2.Charlie Sheen

3.Britney Spears

4.Kanye West

5.Arnold Schwarzenegger

6.Tiger Woods

7.Kim Kardashian

8.Mel Gibson

9.Donald Trump

10.LeBron James

(LajmeShqip.com)