Lajme Shqip Monday, 29 August 2011 19:21

Ata janë treshja e famshme: Gent Zenelaj, Jul Deda dhe Ermal Mamaqi që hedhin e presin batuta me njëri-tjetrin në mënyrën më të lirshme.

Është Jul Deda i cili rrëfen se në shtator në Vizion+ ata do të paraqiten me një show të ri, të cilin do ta quajnë “Skeç Show”.

Por ata nuk kanë hequr dorë përfundimisht nga Apartamenti 2XL, pasi atij do t’i rikthehn sërish në edicionin e janarit.

Formati i ri i shou-t të ri, ndryshe nga Apratamenti 2XL shumë sekuenca do t’i ketë të xhiruara në terren, me karaktere të ndryshme të interpretuara prej tyre, të papara më parë. (LajmeShqip.com)