Lajme Shqip Friday, 20 May 2011 15:27

Shkup – Në Zyrën e Avokatit të popullit sot do të promovohet linja telefonike falas, në të cilën qytetarët do të mund t’i denoncojnë shkeljet e të drejtës zgjedhore gjatë periudhës parazgjedhore dhe në ditën e zgjedhjeve.

Linja, siç informojnë nga Zyra e Avokatit të Popullit, është sponsorizuar nga Misioni i OBSE-së në Shkup.