Lajme Shqip Tuesday, 18 August 2015 10:23

Këtu Vaçe Zela duket se vishet me modën e kohës. Vështrimi i saj i zgjuar, gysmëbuzëqeshja e saj sharmante, flasin shumë për këtë artiste të madhe.

Ka qenë 28 vjeçe dhe kjo foto e vitit 1967 na zbulon një pamje të ciltër, një natyrë të zgjuar e shumë vajzërore. Këngëtarja dhe artistja e madhe Vaçe Zela ka dalë në këtë foto me aktorin Nikolin Xhoja, ulur tek shkallët e Teatrit të Durrësit.

Nuk është vetëm pamja e saj shumë e bukur, që e bën të rrallë foton e viteve ‘60, por edhe stili i veshjes që e zbulon më të plotë profilin e aktores.

Këtu Vaçe Zela duket se vishet me modën e kohës. Vështrimi i saj i zgjuar, gysmëbuzëqeshja e saj sharmante, flasin shumë për këtë artiste të madhe.

Vaçe Zela, edhe pse jetoi e këndoi brenda kornizave të dikaturës komuniste në Shqipëri, me këngën e saj shquhet si një nga zërat e rrallë të muzikës shqiptare dhe asaj botërore.