Lajme Shqip Monday, 31 August 2015 16:45

Përpos njohjes me kulturën turke, studentët kanë pasur rastin edhe të ndjekin kurse të mësimeve të gjuhës turke në qytete të ndryshme të Turqisë

Studentë të Kosovës së fundi kanë vizituar Turqinë të cilët, nëpërmjet projekteve “Shkolla verore e gjuhës turke” dhe “Shkolla verore e turkologjisë”, e organizuar nga Yunus Emre kanë parë nga afër kulturën e këtij vendi. Përpos njohjes me kulturën turke, studentët kanë pasur rastin edhe të ndjekin kurse të mësimeve të gjuhës turke në qytete të ndryshme të Turqisë.