Lajme Shqip Friday, 05 April 2013 20:13

Shkup – Monumenti i Nënë Terezës do të ngrihet disa hapa më larg nga “Luftëtari mbi kalë” dhe do të jetë 32 metra e lartë. Projekti që tashëm është gati , do të fillojë të ndërtohet pas përfundimit të hotelit “Marriott”.

Investimi është dhuratë nga miliarderi indian dhe kryetar i grupit “Sahara India Parivar,” Subrata Roy, një biznesmen diskutueshëm emri i të cilit lidhet me afera të shumta financiare, njofton “Libertas”.

“Në këtë pikë unë do të ndërtojë shtëpi ku do të mbështetet kujtimi e kësaj gruaje të madhe. Kjo statujë, sugjeroj të quhet “Statuja e njerëzimit,” tha biznesmeni indian, në vendosjen e gur themelit, më 25 janar të këtij viti.(LajmeShqip.com)