Lajme Shqip Thursday, 10 September 2015 16:57

Çmimi ka vlerën monetare prej 100 mijë krunave

Në Universitetin e Norvegjisë tashmë është mbajtur ceremonia e ndarjes së çmimeve vjetore ku me këtë rast, regjisorit shqiptar, Izer Aliut i është ndarë çmimi vjetor për punën e tij si regjisor. Për këtë çmim nuk aplikohet, por juria vlerëson punën e tyre.

Çmimet kanë edhe vlerë monetare prej 100 mijë krunave dhe janë ndarë edhe nëpërmjet një ligjërate që është organizuar po në këtë ceremoni.