Lajme Shqip Tuesday, 25 August 2015 19:51

Ekspozita do të hapet më 26 gusht. Grupi i artistëve “Infinity Art”, do të prezantohet me një ekspozitë në ambient të hapur por që do të ketë edhe dedikim.

Sipas organizatorëve, kjo ekspozitë do të mbahet në Sheshin Nëna Tereze, pikërisht për shënimin e përvjetorit të datëlindjes së kësaj humaniste të madhe, ku edhe do të ekspozohen 80 piktura.

Ekspozita do të hapet më 26 gusht në ora 10:00 dhe do të ketë qëndrim një ditor deri në ora 17:00.