Lajme Shqip Thursday, 30 June 2011 13:48

Prishtinë  – Pas një sëmundjeje të rëndë, ka ndërruar jetë shkrimtari dhe publicisti Teki Dervishi, 68 vjeç.

Ai Ka qenë edhe ndër të burgosurit më të rinj shqiptarë, që vuajti në burgun famëkeq jugosllav të Goli Otokut.

Ndryshe, është edhe autor i rreth 90 veprave letrare artistike.