Lajme Shqip Saturday, 06 October 2012 21:30

Shkup – Me hapjen e ekspozitës të veprave, gjëra personale dhe rrëfime “‘Të 60-tat; Bota, Shkupi dhe shkupjanët” të autorëve Jovan dhe Ana Ivanovski sonte në Muzeun e Qytetit të Shkupit solemnisht do të fillojë manifestimi i tetë “Nata e Bardhë”.

Në suaza të këtij projekti, publiku do të ketë mundësi të vizitojë edhe kaërt ekspozita.

Artistët e Maqedonisë në sheshin “Maqedonia” në orën 21 do të paraqiten me “Vendi ku jam”, performancë multimediale – pantomima dhe teatër në hije.

Kino në ambient të hapur do të ketë në Parkun e Qytetit, ku do të shfaqen filmat më të mirë nga festivali ndërkombëtar të filimit evropian CINEDASC 2011.

Në suaza të “Natës së Bardhë”, sot hyrja në kopshtin zoologjik nga ora 11 është falas. Është siguruar edhe transport falas deri te kopshti zoologjik me autobusët me numër 8 dhe 15 nga NQP “Shkup” pas orës 11.(LajmeShqip.com)