Lajme Shqip Friday, 11 May 2012 22:18

Prishtinë – Ish-sekretarja amerikane e Shtetit, Madeleine Albright, mund të shpallet qytetare nderi e Mitrovicës.

Ky propozim është shtruar nga kryetari i shoqatës “Miqtë e Amerikës”, Agim Rexhepi, i pritur sot në takim nga nënkryetari i komunës së Mitrovicës, Riza Haziri, i cili e ka theksuar se shpalla e ish-sekretares Albright qytetare nderi, do të ishte nder për Mitrovicën dhe për Kosovën në përgjithësi.

Nënkryetari Haziri, tha se ky propozim do të shtrohet në të gjitha strukturat komunale në mënyrë që të procedohet me kohë. “Ne do të angazhohemi që ky propozim të jetësohet, meqë kontributi për Kosovën i znj. Albright është shumë i madh”, u theksua në takim, bëhet e ditur nga zyra e shtypit e komunës së Mitrovicës. (LajmeShqip.com)