Irritimi i Marston: Hollivudi nuk vendos kombësinë e filmit » Regjisori-Joshua-Marston-dhe-aktori-Tristan-Halilaj-gjatë-xhirimeve-të-filmit-“Falja-e-gjakut”-300×172


Comments are closed.