Lajme Shqip Tuesday, 14 February 2012 13:15

Durrës – Të paktën katër çifte të rinjsh nga Durrësi kanë vendosur ta organizojnë ceremoninë martesore në Ditën e të Dashuruarve.

Megjithë temperaturat e ulta të këtyre ditëve, vajzat kandidate nuk kanë hezituar të pozojnë për fotografët në krah të bashkëshortëve të ardhshëm. Të veshura me fustanet e holla nusërore ato kanë qenë të pranishme edhe në këto ditë të ftohta dimri në mjediset e hapura pranë mureve mesjetare, galerive të amfiteatrit antic si dhe në Vilën mbi kodër, të cilat mbeten vendet më të preferuar për albumet fotografike të dasmës.

Po sot, në Ditën e Shën Valentinit në Zyrat e gjëndjes civile në pesë rajonet e bashkisë së qytetit bregdetar pritet të kurorëzohen në martesë civile 9 çifte të tjerë të rinjsh.