Lajme Shqip Saturday, 19 November 2011 16:45

Prishtinë – Sinan Kajtazi është i vetmi balerin nga Kosova që do të marrë pjesë në garën më të madhe ndërkombëtare për balerinë që mbahet në qytetin Olomouc të Republikës Çeke.

Ka pak ditë që ka marrë lajmin se do të jetë pjesë e garës “Olomouc Grand Prix 2011”, e cila do të realizojë edicionin e tretë më 26 dhe 27 të këtij muaji.

Ftesa për Kajtazin ka qenë krejt e rastësishme.