Lajme Shqip Wednesday, 08 February 2012 16:41

Realizimi i projekteve të përbashkëta në kulturë dhe trashëgimi kulturore, ka qene teme e diskutimit të sotëm i ministrit të kulturës Memli Krasniqi dhe ambasadores se Turqisë në Kosovë, Songul Ozan,.

Organizmi I aktviteteve si “Javës së filmit turk” dhe “Jazz Festival”, pritet të mbahen nga fundi i këtij muaji.

Ndërsa në fushën e trashëgimisë kulturore pritet të bëhet restaurimi i Tyrbes së Bajraktarëve dhe Xhamisë së Jashar Pashës, për të cilat vitin e kaluar janë nënshkruar dy memorandume mirëkuptimi.