Lajme Shqip Wednesday, 10 October 2012 21:29

Prishtinë – Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Samuel Zhbogar, ka thënë se miratimi i Studimit të Fizibiliteit për Kosovën tregon gatishmërinë e Prishtinës për nisjen e bisedimeve për Marrëveshjen e Stabilizim Asociimit (MSA).

“Ky studim ka konfirmuar qartë se nuk ka pengesa ligjore për realizimin e Marrëveshjes për Stabilizim Asociim mids Kosovës dhe Bashkimit Evropian”, ka thënë Zhbogar.

Komisioni Evropian ka lansuar të mërkurën Studimin e Fizibilitetit për Kosovën.

Qeveria e vendit është zotuar se do t’i përmbushë të gjitha obligimet afatshkurta dhe afatgjata, që parasheh ai. (LajmeShqip.com)