Lajme Shqip Tuesday, 12 November 2013 17:45

Prizren- Bashkimi Demokratik ka vendosur që përkrahja e tyre për balotazhin e 1 dhjetorit të shkojë për kandidatin e LDK-së, Eqrem Kryeziu.

“Në rrethanat e krijuara pas zgjedhjeve të 3 nëntorit, ku garoi me kandidatin për kryetar dhe listën e kandidatëve për Kuvend me numër 74, dhe ku pretendoi ndryshime të mëdha dhe thelbësore, në mbledhjen e kryesisë vendosi duke u konsultuar edhe me Këshillin Drejtues të BD-së që të vazhdoj angazhimin e vet politik në sfidën e radhës, në përputhje me votën që ka marrë më 3 nëntor me vullnetin e qytetarëve që në garën për balotazh më 1 dhjetor të mbështes kandidatin për kryetar të Prizrenit nga LDK, z. Eqerem Kryeziu”, ka thënë Leart Batusha, asistent i Zafir Berishës.

“Ky qëndrim erdhi pas konsultimeve të gjera të BD-së, simpantizantët dhe miqtë e BD-së, shoqërinë civile dhe intelektualët e Prizrenit të cilët ishin që angazhimin politik dhe veprimet e BD-së të jenë në përputhje me qëndrimet publike që janë prezantuar nga kryesia dhe ekipi i Bashkimit Demokratik”, ka thënë Batusha në fund të njoftimit. /Zëri/