Lajme Shqip Sunday, 28 August 2011 21:04

Tiranë – Në një kabllogram të publikuar së fundmi nga Wikileaks, Ambasada Amerikane në Shqipëri i është përgjigjur Uashingtonit në kërkesës për listën me pesë gratë më të fuqishme në Shqipëri.

Duke marrë parasysh faktorët e profesionit dhe të së kaluarës, Ambasada Amerikane ka filluar me;

1. Jozefina Topallin, Kryetare e Kuvendit të Shqipërisë,

2. Majlinda Bregun, Deputete e Partisë Demokratike në Kuvendin
e Shqipërisë,

3. Sonila Meço nga Televizioni Vizionplus,

4. Fatmira Laskaj nga Kontrolli i pasurisë financiare dhe

5. Arta Dade, Deputete e Partisë Socialiste në Kuvendin e Shqipërisë.

Portali gjatë ditës ka botuar kablllogramin tjetër nga WikiLeaks për Gratë më të fuqishme në Kosovë, të cilin mund ta lexoni këtu. (LajmeShqip.com)