Lajme Shqip Wednesday, 03 July 2013 16:18

Prishtinë – Vetëvendosje sërish ka organizuar një aksion nëpërmjet sms-ve ku u bëhet thirrje qytetarëve që të kërkojnë nga deputetët e Kuvendit, most a votojnë Ligjin për Amnisti.

“Nesër, e enjte, 4 korrik 2013, Kuvendi i Kosovës pritet të miratojë Projektligjin për Amnistinë, ashtu siç e parashikon pika e parë e Planit të Zbatimit të Marrëveshjes Thaçi – Daçiq. Me këtë projektligj po falen strukturat kriminale të Serbisë dhe krimi i organizuar, korrupsioni dhe shkeljet e tjera të bëra në kurriz të mirëqenies sonë.Ju bëjmë thirrje të dërgoni këtë mesazh (sms) listës së deputetëve që e kanë votuar Ratifikimin e Marrëveshjes dhe që i hapën rrugë një ligji të tillë (këtë listë e gjeni më poshtë), thote VV.

“Unë, si qytetar i Republikës së Kosovës kërkoj nga ju ta kundërshtoni dhe mos ta votoni Ligjin për Amnisti.  Ky ligj është kundër drejtësisë, barazisë dhe të drejtave të mia themelore si qytetar”

Numrat e publikuar nga VV:

 

 Shaip Muja, PDK, Yes: 044 502 887

Azem Syla, PDK, Yes: 044-434-304

Elmi Recica, PDK, Yes: 044 110 878

Latif Gashi, PDK, Yes: 044 506 820

Bekim Haxhiu, PDK, Yes: 045 755 557

Zenun Pajaziti, PDK, Yes: 044 124 414

Behar Selimi, PDK, Yes: 045 998 877

Xhavit Haliti, PDK, Yes: 044 776 776

Fadil Demaku, PDK, Yes: 044 110 876

Idriz Vehapi, PDK, Yes: 044 509 610

Adem Grabovci, PDK, Yes: 049 311 113

Fatmir Xhelili, PDK, Yes: 044 500 739

Halit Krasniqi, PDK, Yes: 044 569 445

Rame Vataj, PDK, Yes: 044 139 763

Ramiz Ladrovci, PDK, Yes: 045 998 999

Flora Brovina, PDK, Yes: 044 167 147

Sala Berisha-Shala, PDK, Yes: 045 247 777

Blerta Deliu-Kodra, PDK, Yes: 044 411 114

Hasime Krasniqi, PDK, Yes: 044 201 316

Lumnije Morina, PDK, Yes: 044 198 739

Salihe Mustafa, PDK, Yes: 044 262 602

Xhevahire Izmaku, PDK, Yes: 044 175 577

Ganimete Musliu, PDK, Yes: 044 196 404

Safete Hadergjonaj, PDK, Yes: 044 126 145

Ismet Beqiri, LDK, Yes: 044 525 525

Arben Gashi, LDK, Yes: 044 138 747

Anton Quni, LDK, Yes: 044 113 441

Bahri Thaqi, LDK, Yes: 044 162 585

Ali Sadriu, LDK, Yes: 044 590 016

Skender Hyseni, LDK, Yes: 044 550 000

Armend Zemaj, LDK, Yes: 044 450 410

Imri Ahmeti, LDK, Yes: 044 505 179

Haki Demolli, LDK, Yes: 044 182 513

Salih Morina, LDK, Yes: 044 182 543

Nazane Breca, LDK, Yes: 044 222 185

Sadri Ferati, LDK, Yes: 044 509 646

Rita Hajzeraj-Beqaj, LDK, Yes: 045 617 503

Lutfi Zharku, LDK, Yes: 044 501 896

Sali Asllanaj, LDK, Yes: 044 506 104

Uke Rugova, AAK, Yes: 044 126 018

Daut Haradinaj, AAK, Yes: 049 505 817

Blerim Shala, AAK, Yes: 044 540 100

Ramiz Kelmendi, AAK, Yes: 044 125 434

Ardian Gjini, AAK, Yes: 044 540 042

Burim Ramadani, AAK, Yes: 044 508 169

Kymete Bajraktari, AAK, Yes: 029 271 282

Time Kadrijaj, AAK, Yes: 044 134 107

Teuta Haxhiu, AAK, Yes: 044 857 870

Myzejene Selmani, AKR, Yes: 044 134 935

Sevdije Lama, AKR, Yes: 044 315 427

Petar Miletic, SLS, Yes: 044 520 032

Goran Marinkovic, ZB, Yes: 044 520 035

Jelena Bontic, SLS, Yes: 045 297 937

Jasmina Zivkovic, SLS, Yes: 044 446 101

Biserka Kostic, ZB, Yes: 049 776 596

Vesna Mikic, ZB, Yes: 045 450 596

Sasa Milosavljevic, SLS, Yes: 045 297 944

Vesimir Savic, ZB, Yes: 045 223 483

Sreten Ivanovic, SLS, Yes: 044 290 833

Enis Kervan, KDTP, Yes: 044 564 539

Mufera Sinik, KDTP, Yes: 044 186 658

Rasim Demiri, VAKAT, Yes: 044 190 495

Duda Balje, VAKAT, Yes: 044 437 386

Sasa Djokic, ZB, Yes: 045 220 413

Danush Ademi , PDAK, Yes: 044 224 485

Etem Arifi, ZB, Yes: 044 206 452

Emilija Redzepi, NDS, Yes: 045 322 033

Hamza Balje, ZB, Yes: 044 113 426

Xhevdet Neziraj, IRDK, Yes: 044 252 148

Murselj Haljilji, GIG, Yes: 044 354 679

Albert Kinolli, PREBK, Yes: 044 336 822

Nijazi Idrizi, PDK, Yes: 044 244 184

Nait Hasani, PDK, Yes: 044 255 554

Arsim Bajrami, PDK, Yes: 044 509 526

Berat Buzhala, PDK, Yes: 049 888 555

Kurtan Kajtazi, PDK, Yes: 044 505 464

Valbona Dibra, PDK, Yes: 044 377 658

Amir Ahmeti, , Yes: 044 110 220

Gezim Kelmendi, AKR, Yes: 044 282 698

Boban Todorovic, ZB, Yes: 049 776 566

Bali Muharremaj, AAK, Yes: 044 501 168

Fikrim Damka, KDTP, Yes: 044 113 130

Milivoje Stojanovic, ZB, Yes: 045 679 155

Jeton Svirca, AKR, Yes: 044 450 763