Lajme Shqip Friday, 12 July 2013 10:55

Prishtinë- Drejtori i Zyrës për Kosovën Aleksandar Vulin sot do të marrë pjesë në shënimin e festës kishtare apostujve të shenjtë Pjetër dhe Pavle.

Liturgjia dhe festa do të mbahen në kishën e Shën Pjetri e Pavli në qendër të Istogut dhe në të pritet të marrin pjesë, siç thonë medie të Beogradit serbe, shumë serbë të kthyer dhe nga rrethina,raporton koha.

Vulin pastaj do të marrë pjesë në hapjen e sheshit rë rikonstruktuar të Zveçanit.

Medie të Beogradit nuk tregojnë nëse Vulin ka apo jo leje për të qëndruar në Kosovë.