Lajme Shqip Tuesday, 28 January 2014 17:55

Një shtetas nga Shqipëria, me nofkën Edu Samed, është vrarë para dy ditësh në Siri. Policia konfirmoi se bëhet fjalë për shtetasin Bledar Hamza 40 vjeç nga fshati Leshnicë i Pogradecit. 

Sipas policisë, 40-vjeçari para pak kohësh ishte shpërngulur me familjen në Tiranë. Konfirmohet se kanë nisur dhe procedurat e tërheqjes së trupit nga Siria. 

Në dy javët e fundit janë vrarë disa shqiptarë që po luftojnë krah rebelëve sirianë, që po përpiqen ta rrëzojnë diktatorin Assad./shekulli/