Lajme Shqip Sunday, 27 October 2013 15:33

Është realizuar më në fund shembja me eksploziv e 7 katëshit e planifikuar për hotel, dhe që është ende e papërfunduar në Vlorë. Rreth 285 kg eksploziv C4 i cili ishte vendosur shpërtheu me një të shtypur. Mbi 2000 vrima ishin hapur në katin e parë dhe të tretë. 

E gjithë zona ishte boshatisur ndërkohë që shumë kureshtarë e ndoqën nga larg atë çfarë ndodhi.