Vjen Nishani, “zhduken” presidentët e mëparshëm » Bujar-Nishani-

Presidenti i sapozgjedhur, Bujar Nishani, pas nje seance parlamentare, ku eshte zhvilluar raundi i katert per zgjedhjen e Presidentit ne te cilen kane marre pjese 76 deputete, 73 deputete kane votuar pro Nishanit, 1 kunder dhe 2 flete votimi te pavlefshme. Ndersa opozita ishte prezente ne salle por nuk mori pjese ne votim.


Comments are closed.