Lajme Shqip Thursday, 17 November 2011 18:19

Mitrovicë – Portali LajmeShqip.com ka raportuar për ngjarjen e rëndë që ka ndodhur mbrëmjen e djeshme në Mitrovicë, ndërsa sot Tagjug ka postuar një video të përpunuar në të cilën ka hequr pjesët kryesore të komunikimit mes serbëve dhe KFOR-it.

Ajo që kuptohet nga komunikimi është se KFOR-i lutet dhe shprehet i gatshëm ta thërret EULEX-in dhe t’i ofron të gjitha garancionet e nevojshme serbëve. Videoja tregon vazhdimin e kolonës së KFOR-it. (LajmeShqip.com)