Lajme Shqip Tuesday, 26 July 2011 10:35

Prishtinë – Lëvizja Vetëvendosje e ka vlerësuar të kuptueshëm, të arsyeshëm dhe të drejtë vendimin e fundit të qeverisë së Kosovës për marrjen nën kontroll të dy pikave doganore në very, 1 dhe 31, duke thënë se qeveria, tani nuk duhet të zmbrapset, por të ecet përpara në vënien e ligjshmërisë në tërë territorin e Kosovës.