Lajme Shqip Thursday, 29 October 2015 09:57

Kryeparlamentari Kadri Veseli ka nisur fjalimin e tij në gjuhën gjermane në seancën solemne me rastin e vizitës së Presidentit austriak.

Ai ka përshëndetur të pranishmit dhe Presidentin Heinz Fischer , duke i uruar mirëseardhës në gjuhën e tij.