Lajme Shqip Sunday, 04 December 2011 00:21

Tiranë- Këshilli i Ministrave për të nderuar kujtimin e të ndjerit Sabri Godo, shkrimtar dhe politikan i shquar, shpalli zi kombëtare, të dielën nga ora 12.30 deri në 14.30.

Sipas zyrës së shtypit pranë kryeministrisë, në të gjitha institucionet shtetërore dhe publike do të ulet flamuri kombëtar në gjysmë shtizë dhe në orën 14.30 do të mbahet një minutë heshtje.

Ndërkohë, ceremonia e homazheve do të organizohet ditën e diel, nga ora 12.30 deri 14.30, në mjediset  e sallës së seancave plenare të Kuvendit të Shqipërisë.

Sipas vendimit, Radio-Televizioni Publik Shqiptar, gjatë zhvillimit të ceremonialit funebër zyrtar do të transmetojë muzikë funebre.

Vendimi parashikon që shpenzimet e varrimit dhe të ceremonialit të përballohen nga buxheti i vitit 2011, miratuar për Ministrinë e Punëve të Jashtme.