Lajme Shqip Thursday, 06 June 2013 08:56

Bruksel – Në Bruksel vazhdojnë bisedimet mes Beogradit dhe Prishtinës për zbatimin e Marrëveshjes për normalizim të marrëdhënieve ndërmjet të dyja vendeve.

Takimi është zhvilluar edhe një ditë më parë ndërkaq ishte paralajmëruar që të vazhdojë sot. Palët nuk kanë dhënë deklaata pas takimit të djeshëm.

Sipas paralajmërimeve, takimi i radhës pritet të jetë për aspektet ligjore me të cilat do të mundëosohet zbatimi i Marrëveshjes.