Lajme Shqip Wednesday, 24 April 2013 13:28

Prishtinë – Sot ka vazhduar seanca për Rastin Kleçka.

Sokol Dobruna, i njohur si dëshmitari ‘A’, është në marrë në pyetje nga avokatët mbrojtës të Nexhmi dhe Naser Krasniqit.

Pyetjet kishin të bënin me një të burgosur serb që po trajtohej në burgun e Kleçkës.

Avokati Bajram Tmava u fokusua në përkujdesjen e stafit ndaj këtij të burgosuri duke pyetur dëshmitarin, Sokol Dobruna se a është ftuar mjeku edhe për të burgosurit tjerë sikurse në rastin e serbit.

“Zakonisht mjeku ka ardh për të konstatuar vdekjen e të burgosurve”, tha dëshmitari.(LajmeShqip.com)