Lajme Shqip Wednesday, 23 October 2013 10:46

Në Gjykatën e Tiranës prokuroria po lexon pretencën për Aldo Hoxhën, të pandehurin i cili akuzohet për vrasjen e Fatbardha Tafës në tentativën për ti grabitur varësen.
 
Prokurori tha se ka prova që vërtetojnë fajësinë e tij dhe kërkon burgim të përjetshëm për Aldo Hoxhën.