Lajme Shqip Monday, 26 November 2012 16:10

Tiranë – Një i mitur, i cili ka tentuar të marrë një flamur nga rruga për ta vendosur në ballkonin e shtëpise se tij është dhunuar dhe prangosur nga policët e shtetit në mënyrë të paprecedent.Pamjet të cilat mund të gjenden në YouTube tregojnë qartë, mënyrën e trajtimit te ketij adoleshenti.

Perfaqesuesit e shoqerise civile bashke per kujdesin teresor te femijeve pervec kesaj video, e cila permban te gjitha faktet po hartojne nje leter e cila do te drejtohet Ministrise se Bendshme, Avokatit të Popullit, Drejtorise së Policise dhe te gjitha institucioneve perkateve, ku do te kerkojne zbatimin e ligjit dhe marrjen e masave urgjente per keta punonjes se policise qe dhunojne dhe prangosin një të mitur.

Ngjarje te tilla te cilat ndodhin rralle, duhet te denoncohen dhe ndaj personave qe nuk respektojne ligjin duhet te merren te gjitha sanksionet perkatese. (LajmeShqip.com)