Lajme Shqip Thursday, 06 December 2012 15:39

TIRANË– Përfshihet nga qëndra Shëndetësore numër 10, në Tiranë. Zjarri ka përfshirë katin e parë ku ka qenë më i theksuar duke ngjallur panik të mjekëve të qendrës shëndetësore.

Nga hetimet paraprake mësohet se shkak ka qenë mbingarkesa në sistemin elektrik që si rezultat ka bërë të shpërthejë automati.

Ka qenë ndërhyrja e menjëhershme e shërbimit zjarrfikës, e cila ka bërë të mungur evakuimin e ekipit mjekësor dhe qytetërëve, të cilët ndodheshin në ato momente në qendrën shëndetësore si dhe është bërë e mundur shuarja e flakëve.

Nga hetimet paraprake mësohset se nuk ka pasur të lënduar, vetëm shenja asfiksie, ndërkohë llogaritja e dëmëve materiale do bëhet e mundur nga ekpertët përkatës.(B.W/LajmeShqip.com)