Lajme Shqip Saturday, 26 November 2011 12:49

Bashkia e Tiranës ka hapur siparin e festimeve në kuadër të 100- vjetorit të Pavarsisë së Shqipërisë.

Në një vizitë që kryebashkiaku Lulëzim Basha bëri në familjen e Sali Shijakut ka vlerësuar rolin e familjeve që kontribuan për pavarsinë dhe ka theksuar se është detyrimi i gjithsecilit nga ne të nderojmë të gjithë ata që derdhën gjak për lirinë e këtij vendi.

Më tej Basha ka shtuar se ka ardhur koha të kthejmë shikimin drejt të ardhmes dhe të konsolidojmë një Tiranë europiane .

“Familjet kanë ndihmuar për pavarsinë dhe është detyra jonë të nderojmë këtë akt. Një nderim I veçantë për familjet që ngritën flamurin .

Ka ardhur koha për të shikuar përpara. Të kosolidojmë rolin eTiranës Europiane e cila duhet të garantojë të drejtat e gjithësecilit”- tha ai.