Lajme Shqip Saturday, 02 November 2013 13:17

Prishtinë- Prokuroria nuk e ka në plan t’i thërras për hetim protagonistët e odave të Drenicës, kryeministrin Hashim Thaçi, zëvendëskryetarin e PDK-së, Kadri Veselin, dhe ish-deputetin Gani Geci.

Misioni i Bashkimit Evropian në Kosovë – EULEX, që e ka trashëguar lëndën e vrasjes së Besim Dajakut, Bekim Kastratit dhe plagosjen e Gani Gecit, nuk është deklaruar nëse deklarimet e fundit përbëjnë zbulimin e provave të reja për hetimin e një çështjeje penale, shkruan Koha Ditore.

Ani se Geci ka thënë se kryeministri Thaçi dhe Kadri Veseli kanë treguar se dikush tjetër ka organizuar vrasjen e tij, EULEX-i nuk është deklaruar i gatshëm për t’i thirrur ata.

Pyetjeve specifike që u është përgjigjur me një përgjigje që ka të bëjë me incidentin e së hënës në Skenderaj. /Koha Ditore/

Prishtinë- Prokuroria nuk e ka në plan t’i thërras për hetim protagonistët e odave të Drenicës, kryeministrin Hashim Thaçi, zëvendëskryetarin e PDK-së, Kadri Veselin, dhe ish-deputetin Gani Geci.

Misioni i Bashkimit Evropian në Kosovë – EULEX, që e ka trashëguar lëndën e vrasjes së Besim Dajakut, Bekim Kastratit dhe plagosjen e Gani Gecit, nuk është deklaruar nëse deklarimet e fundit përbëjnë zbulimin e provave të reja për hetimin e një çështjeje penale, shkruan Koha Ditore.

Ani se Geci ka thënë se kryeministri Thaçi dhe Kadri Veseli kanë treguar se dikush tjetër ka organizuar vrasjen e tij, EULEX-i nuk është deklaruar i gatshëm për t’i thirrur ata.

Pyetjeve specifike që u është përgjigjur me një përgjigje që ka të bëjë me incidentin e së hënës në Skenderaj. /Koha Ditore/