Lajme Shqip Friday, 11 September 2015 11:53

Zëvendëskryeministri i parë, Hashim Thaçi, njëherësh ministër i Punëve të Jashtme ka shkruar sot në Twitter, për të përkujtuar sulmin terrorist të 14 viteve më parë në New York.

Thaçi me këtë rast ka thënë se ajo që ka ndodhur 14 vite më parë, do të kujtohet përgjithmonë.

“Ne të gjithë sot jemi në zi ashtu sikurse 14 vite më parë, dhe kurrë nuk do t’i harrojmë, gjithmonë do të jemi në krah të të drejtëve dhe trimave”, ka shkruar Thaçi.