Lajme Shqip Wednesday, 11 June 2014 13:04

Lideri i PDK-së, Hashim Thaçi nuk e ka komentuar marrëveshjen e partive opozitare për të themeluar Qeverinë, por ka thënë se partia e tij bashkë me koalicionin do të mandatohen për të formuar Qeverinë. Thaçi ka thënë se mandatari i Qeverisë së ardhshme do të jetë koalicioni i ndërtuar nga Partia Demokratike, e cila ka dalë e para në zgjedhjet e 8 qershorit.

Lexojeni të plotë reagimin e Thaçit:

Zgjedhjet e 8 qershorit kaluan si më të mirat e pasluftës dhe tek sa po numërohen edhe votat e fundit, është e qartë sot siç ishte e qartë edhe dje se mandatar i Qeverisë së ardhshme është partia fituese e zgjedhjee dhe koalicioni parazgjedhor prej Partisë Demokratike të Kosovës dhe koalicionit për Mision të Ri.

Siguroj qytetarët dhe votuesit se ne do të fillojmë me Misionin e Ri – të zhvillimit ekonomik të vendit tone, sipas afateve ligjore dhe kushtetuese.