Lajme Shqip Saturday, 12 April 2014 13:00

Kryetari i PDK-së, Hashim Thaçi, është shprehur i bindur se fitorja e kësaj partie në zgjedhjet parlamentare do të jetë “e sigurt, e thellë dhe bindëse”.

“Në listën e PDK-së për deputetë nuk do të hyjë asnjë kandidat i cili është nën hetime për korrupsion apo krim të organizuar”, ka thënë Thaçi për Epokën e re.