Lajme Shqip Wednesday, 13 November 2013 18:06

Prishtinë- Kryeministri i Kosovës, njëherësh edhe kryetar i PDK-së, Hashim Thaçi, dhe nënkryetari i PDK-së, Kadri Veseli, gjatë 30 ditëve fushatë zgjedhore, kanë vizuar vende të shumta nëpër Kosovë, duke përkrahur kandidatët për kryetarë komunash.

Takimet zhvilloheshin në vende të ndryshme – nëpër sheshe të qyteteve, në restorante, por edhe nëpër oda.

Për dallim prej organizimeve nëpër sheshe e restorante, takimet nëpër oda kanë qenë ndër më interesantët, pasi që në to zakonisht ekspozoheshin armë të ndryshme. E më e fundit tani që është zbuluar është edhe një odë, si duket diku në Mitrovicë, pasi që në fotografi, përveç Thaçit e Veselit, shihet edhe kandidati për kryetar të Komunës së Mitrovicës, Avni Kastrati. Në dy fotografi që kanë arritur në emailin tonë të redaksisë, shihen duke mbajturfjalime Thaçi dhe Veseli, ndërkaq ata janë të rrethuar nga lloje të ndryshme të armëve – nga ato klasike, e deri tek kallashnikovët.

Ky nuk është rasti i parë që zyrtarë të PDK-së mbajnë fjalime në oda ku të pranishme janë edhe armë të ndryshme. /Zëri/