Lajme Shqip Thursday, 27 February 2014 12:11

Fatmir Limaj dhe Jakup Krasniqi do të zyrtarizojnë partinë e re të premtën, në orën 17. Sipas burimeve të LajmeShqip, Limaj dhe Krasniqi janë përcaktuar që partia të ketë emrin “Nisma Qytetare për Kosovën”.

Në një ftesë që e ka siguruar LajmeShqip, në lidhje me ceremoninë e neserme, bëhet e ditur se takimi do të mbahet në Sallën e Kuqe në Prishtinë.

Aty do të marrin pjesë edhe ata emra të jetës politike të cilët pritet ti bashkohen subjektit më të ri politik nën udhëheqjen e Limajt dhe Krasniqit.

Gjithashtu bëhet e ditur se aty do të bëhen të ditura edhe objektivat e këtij subjekti politik. /Lajmeshqip/